Нашата история

Фирмата „Виктори Ко“ ЕООО е създадена през 2007, като фирма за строителство на жилищни сгради и хотелски комплекси, инфрастурктурни обекти и магазини. Дори и млада, фирмата вече се доказа като надежден и верен партньор, като всеки път изпълнява работата си качествено и добросъвестно. „Виктори Ко“ ЕООД извърва всички видове СМР в минимални срокове и с най-високо качество. Целта на „Виктори Ко“ ЕООД е качествено извършване на поръчките. 

Идеите й се проектират в най-кратки срокове, с висока точност, голяма доза въображение, страхотна естетика и оригиналност. Фирмата работи основно с български материали или чужди, отговарящи на стандартите на Европейския Съюз, извършва всички видове СМР в най-кратки срокове и с най-добро качество. Освен в строителството фирмата се изявява и като грижлив домакин с няколко основни хотелски комплекса от луксозен тип The Green Paradise и Green Paradise Deluxe в град Приморско. 

Нашата мисия

Да предоставим максимален комфорт и качество на всички наши клиенти и партньори

Строителство

Като доказан строител и инвеститор ние се стремим да завършваме всички наши проекти под високо качество и прецизност в срок независимо от политическите или икономически фактори

Доверено управление

Дъщерната фирма Виктори Ко Мениджмънт ООД се грижи прилежно за множеството частни апартаменти с цел отдаване под наем целогодишно или за нощувки, за да предостави максимална възвращаемост на своите инвеститори.

Хотелски и ресторантьорски услуги

Фирмата притежава и успешно развива хотелски комплекси с басейни заедно с ресторанти по българското крайбрежие от сезонен тип като основната цел е да предостави качествен престой с включено изхранване осигурено от професионални готвачи с години опит.

Поддръжка

Виктори Ко Мениджмънт ООД предлага професиолана поддръжка на собственици и наематели на имоти заедно с цялата налична обща инфраструктура като басейни, външни части и почистване. Наша задача е да се погрижим да запазим всичко изградено дългосрочно в блестяща светлина.

Нашият екип

Екипът ни се състои от опитни строители, инженери, мениджъри, финансисти, ИТ специалисти, почистващ персонал, домакини и общи работници като непрестанно подобряваме качеството на работната организация с цел по-добро изпълнение на поетите ангажименти към нашите клиенти. 

Имате някакви въроси?

Не се колебайте да се свържете с нас. Ние оставаме на среща преди, по-време и след вашия престой, наем или покупка на имот.

Към началото