The Green Paradise, Приморско – твоята перфектна ваканция – Отстъпки до 40% за ранни резервации!

The Green Paradise, Приморско.

Твоята перфектна ваканция...

Открийте перфектната семейна почивка в комплекс The Green Paradise в град Приморско идеалното съчетание на море, удивителна природа, тишина и забавления за децата!

Апартаментите в комплекс The Green Paradise – Приморско са едностайни, двустайни и тристайни, подходящи за настаняване до 6 човека. Апартаментите са уютни и разполагат с тераса, оборудван кухненски бокс, сешоар, ютия, климатик, кабелна телевизия и интернет.

Комплексът предлага 3 зони с басейни, много озеленени беседки за почивка, ресторант и бар, барбекю зони, детски кът, фитнес на закрито, зони за забавления и отдих и различни допълнителни услуги. На територията на комплекса има отделени външни места за паркиране на автомобили и закрити подземни паркоместа с директен асансьорен достъп до апартаментите.

Над 70% от общата площ на комплекса е отделена за градини, паркове, басейни и развлекателни зони. The Green Paradise разполага със забележителна колекция от чуждестранни видове дървета и храсти, както и гъсто озеленяване. Този факт класира градините на The Green Paradise сред най-разнообразните по дизайн, плътност и красота по българското черноморие.

 
Офертата изтича след:
Към началото