Green Paradise III

prodazhba na apartamenti v Primorsko. kompleks the green paradise

The Green Paradise III

Green Paradise III – това е третата фаза на комплекс „The Green Paradise”. Сградата е въведена в експлоатация през 2015 година. Сградата е разположена на гърба на Green Paradise I като сграда – близнак, в чието проектиране са били заимствани предимствата на първата сграда и оправени недостатъците й. Разполага с 6 етажа: 5 надземни и 1 подземен с техническо предназначение, като в сградата има 23 бр апартамента и студия.

Green Paradise III представлява 5-етажна сграда с асансьор, сутерен със стопански помещения. Сградата располага с 10 студия с площ от 31.44 кв.м до 61.79 кв.м, и 10 апартамента с 1 спалня с площ от 52.10 кв.м до 85.48 кв.м. Разпределенията на апартаментите за удобни и функционални – за да ги създадем сме използвали натрупания опит в Green Paradise I и Green Paradise II, за да открием максимално удобното съотношение на полезна площ и разположение на апартамента. Сградата е долепена от западната страна на Green Paradise I – с изложение на юг, запад и север.

Довършителните работи в Green Paradise III традиционно са от високо качество: керамични австрийски тухли Wienerberger, дишаща мазилка, 5 камерна ПВЦ дограма, 7 мм топлоизолация, италиански плочки и санитарен фаянс. Сградата ще продължи традиционната за комплекса старобългарска архитектура.

 

 

Към началото