Green Paradise IV

prodazhba na apartamenti v Primorsko. kompleks the green paradise

The Green Paradise IV

Green Paradise IV – това е четвъртата фаза от целогодишния курортен комплекс The Green Paradise. Сградата е въведена в експлоатация през 2018 година. Green Paradise IV е 5 етажна сграда с 1 подземен етаж с подземен паркинг, панорамен асансьор и рецепция. Разпределението на сградата е насочено максимално да бъде намален дяла на общите части и да бъде увеличена жилищната площ. В апартаментите са намалени терасите, за да бъде по-малка общата им площ, а това на свой ред ще намали крайната цена на жилищата. В сградата има студия и апартаменти с една спалня от 35.87 до 66.26 кв.м.

Традиционно сме заложили качествени материали в строителството и довършителните работи на Green Paradise IV. Сградата е с монолитна конструкция, стените са от австрийски тухли Wienerberger с дебелина 25 см, външна топлоизолация, вътрешна цементова замазка, гипсова шпакловка, латекс, подовете – плочки и ламинат, баните са напълно оборудвани, ключове и контакти, прозорците са от 5-камерен ПВЦ профил.

Green Paradise IV се различава от другите сгради с възможност за монтаж на парно отопление вътре в апартаментите срещу допълнително заплащане.

Към началото