Басейни

Басейни

Скъпи посетители на The Green Paradise, за ваше удобство на територията на комплекса може да ви предложим 4 различни басейна, като 3 от тях са създадени за ползване през горещия летен период, а 1 е отопляем и е създаден за по-студеното време. Като ние сме ги кръстили: малък, среден, голям и зимен.

Малкия басейн е с размери 6 м на 11 м, дълбочина 1,45 м и с детско отделение с дълбочина по стандарт подходящ за най-малките ни гости. Басейнът е заобиколен с шезлонги и гъста зеленина като е едно от най-тихите места в комплекса.

Средния басейн е разположен между Блок А и Блок Б в Green Paradise II и е с размери 14,5 на 7,50 м с дълбочина от 1,45 до 1,60 м. Басейнът е с преливна конструкция и правилна правоъгълна форма. Удобството му е близостта с ресторант The Green Paradise чиято тераса излиза към басейна и обслужването му обхваща територията около басейна, където може да се насладите на хладен коктейл, кафе или нещо вкусно.

Големият басейн се намира пред Green Paradise V и предоставя на най-запалените любители на плуването цели 50 метра дължина и 3 коридора. В този басейн може освен добре прекараното време може и да тренирате плувните си способности. Басейнът има и плитка част с пряк достъп към нея от апартаментите на партерния етаж.

Зимният басейн е създаден да ви стопли и достави удоволствие през по-студеното време на година, като водата в него се затопля до 28-30 С. Басейнът е с размери 3 м на 10 м, с преливна конструкция и дълбочина до 1,60 м.

Към началото